Du ved det alt for godt. Du er lidt uinspireret. Du har faktisk lige 8 min. inden toget kommer. Du har kigget dine gennemharskede nyheds-hjemmesider igennem 96 gange og facebook og lignende er ligeså kigget igennem mange gange.
Hvor henne opsnapper du nogen nye websider? Nogle der kan opsluge dig 5 min. når du fortjener et øjebliks ro. Der findes søgemaskiner på nettet, som præsenterer websites andre har som bookmarks. Her kan du gennemgå hjemmesiderne eller gå videre til de næste i oversigten.
På en række af de nye sociale medier, som er enormt foto baseret kan du påføre interesseord og fremfinde en masse hjemmesider som er matchende til dit emne. Den sidste ide jeg vil nævne er at du bør finde nogen af de hjemmesider, der opstiller et overblik over gode apps til mobilen. De er lavet så man brugervenligt kan søge sig frem til de fede mobile apps.
Der er altså flere teknikker til at finde gode hjemmesider. Også websites som handler om dine interesseområder, FX Hvis du søger et godt marketing job.

Her gemmer du dine gode hjemmesider
Når du nu engang er kommet i gang med at finde de gode hjemmesider kan det være irriterende at skulle stoppe. Derfor har du behov for et trick, så du kan opmagasinere siden til du igen har tid.
Her er de tricks jeg selv anvender til at gemme sider. Enten nedfælder jeg dem . Oftere laver jeg et bogmærke i internet browseren. Du kan ligeledes indtaste url’en ind i en e-mail og videresende den til din emailadresse. alternativt videresende den til din egen mobil som en tekstbesked.
Dette trick benytter jeg kun til rigtig vigtige hjemmesider. En vigtig side kan fx. være en side med billige charter rejser. Det som jeg gør, at er jeg etablerer et short cut på min computer og via den måde har jeg siden lige hvor jeg nemt kan finde det altid.