ForsideBlogSådan finder du den bedste flyttekasse til din flytning

Vi skal allesammen gennem den pinefulde proces, bedre kendt som flytning, mindst én gang i vores liv. Det kan være svært at overtale både familie og vennekreds til at give en hjælpende hånd med, når sofaen og vitrineskabet skal bæres ned fra 4. sal. Foruden det tunge løftearbejde, så skal man også pakke alt sit inventar ned i små papkasser, der heller ikke altid er de mest brugervenlige. Derfor præsenteres du her, for nogle parametre du kan vurdere flyttekassen på, og dermed sikrer at du får den bedst tænkelig oplevelse, når du skal flytte. Du finder udvalget af flyttekasser her

Sådan skaffer du flyttekasser 

Er man på udkig efter det velkendte flytteredskab, så findes der forskellige måder at anskaffe sig dem på. Den mest almindelig metode er naturligvis at besøge det nærliggende byggecenter og købe dem. Dog skal man være opmærksom på, at størrelsen af kasserne kan variere alt afhængig af, hvilket byggecenter eller butik man benytter sig af. 

En anden metode er leje af flyttekasser. Dette er ikke en udbredt metode, men kan være praktisk, når man skal flytte. Det skyldes at man ikke står tilbage med en masse kasser efter flytningen, som står og fylder i et eventuelt kælderrum eller garage. Denne løsning er ligeledes miljøvenlig, da man er med til at nedbringe produktionen. 

Slutteligt kan man låne eller købe nogle brugte hos bekendte eller familiemedlemmer. Man kan endda være heldig og få tilbudt kasserne gratis. Det eneste negative element ved denne løsning er, at man ikke er garanteret kassens kvalitet, da de højst sandsynligt har været brugt mere end én gang. 

Den gode pakkemetode 

Står man i den situation, hvor man selv skal pakke sine ejendele ned, så kan med fordel overveje, hvordan man pakker en flyttekasse tilstrækkeligt samt hvor meget den kan holde til. Typisk kan de klare en maksimal vægt på 20 kg, hvilket kan variere afhængig af størrelse. En generel regel når man pakker kasserne er, at den bør beholde sin form, hvilket betyder, at man ikke bør have objekter, der buler ud eller vanskeliggør transport af kassen. 

Derudover kan man sørge for at skrive navn på indholdet af kassen. Dette råd er for de fleste indlysende, men er effektivt i flytteøjemed, da man nemt kan sortere kasserne ved ankomst til sin nye beliggenhed. Man kan ligeledes kategorisere dem efter rum, da man på den måde sikrer, at flyttemændene eller dig selv ved, hvor kasserne skal placeres. 

Overvej typen på kasserne

Sluttelgit kan man overveje, hvilken type flyttekasse man ønsker at anvende. Hvis man har en overvægt af tunge ejendele, så kan det være fordelagtigt at investere i kasser af høj kvalitet. På den måde sikrer man sig, at den kan holde til flere kilo, og at størrelsen er tilstrækkelig. De billige kasser kan man derimod vælge, hvis man ikke skal have flyttet det store – både med henblik på størrelse og vægt af ejendelene. 


Kommentarer

Sådan finder du den bedste flyttekasse til din flytning — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *