ForsideRabatterRabatkoder til mine favoritsider

Rabatkoder til webshob er nice.

http://www.mysearch.dk/rabatkoder/Rabatkode-Unoliving

kat fra langeland med rabatkode

Du kender det alt for godt. Du venter. Du har måske lige otte min. i overskud inden du skal videre med dagens gerning. Du har gennemset dine gamle slidte nyhedswebsites igennem 199 kedsommelige gange og social media er ligeså tjekket mange gange.
På hvilken på opsøger du en række uopdagede websites? Hjemmesider der kan more dig to minutter når du ikke har andet at lave. Der findes tjenester på internettet, som viser hjemmesider andre folk har som favoritter. Her kan man gennemgå hjemmesiderne eller klikke videre til den næste i rækken.
På nogle af de nyere sociale platforme, der er udelukkende foto baseret kan du påføre en søgefrase og fremfinde en masse nye websites som er passende til dit emne. Den sidste ide jeg vil berette om er at du bør finde nogle af de websider, der giver et overblik over alle apps til smartphones. De er designet så man på en sjov måde kan finde frem til de gode mobile apps.
Der er derfor mange måder til at opsnuse fede hjemmesider. Også websites som skriver om dine interesseområder – Jeg interesserer mig fx for indretning og kan i den forbindelse anbefale unoliving.com, men desværre, så forslår min lærerlønning som en skrædder i helv***. Dvs. at jeg enten køber på udsalg eller i billigere butikker. Min svoger har dog fundet en rabatkode unoliving, som altid giver mig rabat når jeg handler.

Sådan genfinder du dine yndlings websider
Når du nu engang er kommet i gang med at grave efter seje websider kan det være irriterende at skulle stoppe op igen. Derfor har du brug for en teknik, så du kan vente med siden til senere på dagen.
Her er de trick jeg selv anvender til at gemme sider. Enten opskriver jeg dem på en lap papir. Oftest lægger jeg et bookmark i browseren. Du kan ligeledes kopiere domænenavnet ind i en mail og sende den til dig selv. alternativt fremsende den til din egen mobil som en besked.
Denne metode bruger jeg kun til virkelig gode websider. Jeg køber tit børnetøj på Gucca.dk og jeg har fundet en kode, så altid giver mig 35% i rabat. Så brug denne værdikode gucca – så kan du altid få lidt femfingerrabat. Det som jeg gør, at er man laver et ikon på min pc og på den teknik har jeg hele tiden siden lige hvor jeg nemt kan finde det altid.


Kommentarer

Rabatkoder til mine favoritsider — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *