ForsidemadDet online supermarked i en travl verden

Hvad er din tilgang til at handle i et online supermarked?

Danskerne har skiftet de fysiske supermarkeder ud med de digitale. Der er faktisk flere gode ting ved at købe aftensmad via et online supermarked. Over 20 % af danskerne gør allerede nu deres købmandsindkøb vi internettet. Hvis trenden fortsætter, så vil man se mange flere normale dagligvarebutikker dreje nøglen om de næste mange år.

Hvorfor er hvordan ikke hvorledes
I en tid, hvor tid er en konstant mangelvare, så er det at handle og det at lave mad nogle nogle af de hverdagsaspekter, som tager tid. Det skal derfor være let. Især madvareindkøb er forbundet med stress i en tidsknap dagligdag, hvor karriere, efteruddannelse, venner, træning og fritidsinteresser skal prioriteres. Derfor er det lettere at lave sine indkøb i der hjemme med 22 click og få varerne leveret til din hoveddør dagen efter.

Hvis vi kigger nærmere på madselskaberne, så er specielt færdigpakkede måltidskasser blevet trend. Allerførst kom til grøntsagskasser og frugtkasser markedet, men de sidste år er færdige måltidskasser blevet populært. Der får du leveret mad til alle ugens dage – 1 måltid for hver dag. derved eliminerer vi også madspild, fordi man ikke brænder inde med 3 bagekartofler eller lignende.
En svag ting man ser i branchen er halv-lavet middagsmad, som sælges i aluminiumsbakker, som kun skal opvarmes. Der er dog en umulighed på leverancen i landet fra det madsted, hvor det er blevet produceret, på grund af hygiejne. Men vi er vilde med det. Primært nytårsmaden er populær.
Og så har vi også taget Davli, Irma.dk og de andre til os. De netbaserede dagligvarebutikker har stadig plads til forbedringer. Markedet er stadig prematur, men vi er ligeglade, for de åbenlyse fordele har for lang tid siden opvejet generne. Den øgede vækst betyder at leveringspriserne bliver mindre og derved kan det ikke være en årsag til ikke at shoppe ind hos de digitale dagligvarebutikker.

Hvad skal der ske i fremtiden med alle disse underfundigheder i google?
Hvad enten du er på diæt, er glutenfri, raw-fooder eller noget helt andet, så kan man købe det ved de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det, som passer til dine ønsker. Og vareudbudet bliver kun større. De digitale supermarkeder er jo ikke begrænset af fysisk plads, som et gammeldags supermarked. Varehylderne er populært sagt endeløse.

Hvis vi ser bort fra de ikke-brofast øer, så er mange madfirmaer landsdækkende. Og de tilbyder forskellige services for at sikre, at din levering er problemfri og af høj sikkerhed. Med tøris, præcis levering og varenet, så er man sikker på at få sine dagligvarer sikkert frem. Og du behøver ikke være hjemme. fragtmanden kan placere dem i din forhave, ved bagdøren eller få en nøgle og sætte varerne ind. Du kan hos udvalgte madfirmaer bede dem stille madvarerne i køl mod betaling.
Mange danskere oplever derudover at bruge mindre ved at handle ind på internettet, da de slipper for dumme køb, plastikposer, benzin til bilen og tilbudsvarer.
Overvejer du at komme i gang er der masser af gode argumenter. Har du førhen prøvet nogle af dem, så er der mange gode velkomsttilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.


Kommentarer

Det online supermarked i en travl verden — Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *